Restaurace
V naší hotelové restauraci se těšte na moderní, lehkou českou kuchyni nejvyšší kvality, která zahrnuje bohatou paletu chutí a barev. Jsme hrdí na naše šéfkuchaře, kteří s láskou připravují jídla podle nejvyšších standardů a s ohledem na speciální dietní požadavky našich hostů
Pokrmy připravujeme metodou sous-vide, což znamená, že vakuujeme maso, ryby, zeleninu a další ingredience a vaříme je ve vodní lázni při pečlivě kontrolované teplotě (55 - 60 °C) po různě dlouhou dobu. Tento proces zachovává přirozenou chuť, šťavnatost a texturu jídel. A právě přirozenost je pro naši kuchyni typická. Proto se snažíme ctít sezonní suroviny, a co si sami nevypěstujeme, odebíráme od lokálních dodavatelů.
Díky štědrosti našich slepiček „Zátoňaček“ si můžete užít opravdu přirozenou a plnou chuť všech vaječných pokrmů. Poděkovat autorkám můžete osobně, jelikož bydlí v eko-kurníku přímo na louce u hotelu. Abyste z toho nebyli naměkko, klidně si plato domácích vajíček odvezte i s sebou domu. Přece si takovou dobrotu nenecháme jenom pro sebe.
Chutné jídlo si zaslouží ušlechtilý doprovod. Proto vám ke každému chodu doporučíme i vhodné párování vína. V našem archivu se ukrývají mnohé tekuté poklady. Tak je pojďte s námi objevit. Pokud vínu zrovna neholdujete, jistě si vyberete z pestrých možností našeho baru.
A pokud jste milovníkem piva, neodoláte naší nabídce vychlazeného Budějovického Budvaru, které patří k nejlepším světovým pivům.
Přijďte a nechte se unést šípem našeho šéfkuchaře už při prvním soustu. Vaše chuťové buňky si zaslouží to nejlepší!