Degustační menu: 22. listopadu 2019 od 18 hod., - ZRUŠENO z důvodu přerušení dodávky el.energie
TÉMA: Kuře a vejce z domácího chovu
Vaječná terinka s kuřecí involtinou
Polévka: Kaldoun drůbeží
Pošírované vejce s křenovou espumou a slaninový prach
Sorbet: Grep s bazalkou
Kuřecí prsíčko, kaštanové pyré, pečená červená řepa a dýně
Dezert: Volské oko
Cena: 650 Kč
Rezervace: nutná na tel: 380 709 110, info@sporthotel-zaton.cz
Sladkovodní ryby
Marinovaný jeseter s okurkou a domácí majonézou
Pošírovaný siven s batátem a pěnou z fenyklu
Candát s blanšírovanou karotkou a jarním hráškem, raviola plněná bramborovou kaší, rajčatová pěna
Vanilková panacota s Campari, pomerančová zmrzlina a Gin-Tonic želé s limetkovým krémem
Hovězí z místní farmy
Hovězí tataráček s česnekovým a okurkovým gelem, šalotka
Hovězí líčka na víně, bramborová kaše a blanšírovaná zimní zelenina
Hovězí duetto (flank steak, hovězí zadní) karamelizované pastyňákové pyré, restovaný žampion, pečený brambor
Flameri, makronka, domácí jahodová zmrzlina, kakaová hlína a karamelový chips
Česká kuchyně v moderním pojetí
Telecí sulc se šalotkovým vinaigrettem, salátkem z kořenové zeleninky a fenyklem
Krémový špenát s domácím bramborovým röstem a marinovaným pstruhem
Grilované kachní prso, kroketa z konfitovaných kachních stehen, pyré z červeného zelí, kedlubnové zelí, knedlíček
Ovocný knedlíček, domácí vanilková zmrzlina a čokoládová pěna
Zvěřinové degustační menu
Uzený pstruh s jablečno křenovým pyré a marinovanou karotkou
Zvěřinové ragů s domácím bramborovým röstem
Dančí hřbet s pastyňákovým pyré, čatní z cibule a ostružin a glazé z kořenové zeleniny
Variace taštiček s mákem, ořechy a tvarohem