Sporthotel Zátoň
  • Česky
  • Deutsch
  • English

Tel: +420 380 709 110

Degustační večer

   

 

Degustační menu: 22. listopadu 2019 od 18 hod.,   - ZRUŠENO z důvodu přerušení dodávky el.energie

TÉMA: Kuře a vejce z domácího chovu

Vaječná terinka s kuřecí involtinou

Polévka:  Kaldoun drůbeží

Pošírované vejce s křenovou espumou a slaninový prach

Sorbet: Grep s bazalkou

Kuřecí prsíčko, kaštanové pyré, pečená červená řepa a dýně

Dezert: Volské oko

Cena: 650 Kč

Rezervace: nutná na tel: 380 709 110, info@sporthotel-zaton.cz

 

Sladkovodní ryby

       

Marinovaný jeseter s okurkou a domácí majonézou

Pošírovaný siven s batátem a pěnou z fenyklu

Candát s blanšírovanou karotkou a jarním hráškem, raviola plněná bramborovou kaší, rajčatová pěna

Vanilková panacota s Campari, pomerančová zmrzlina a Gin-Tonic želé s limetkovým krémem

 

Hovězí z místní farmy

        

Hovězí tataráček s česnekovým a okurkovým gelem, šalotka

Hovězí líčka na víně, bramborová kaše a blanšírovaná zimní zelenina

Hovězí duetto (flank steak, hovězí zadní) karamelizované pastyňákové pyré, restovaný žampion, pečený brambor

Flameri, makronka, domácí jahodová zmrzlina, kakaová hlína a karamelový chips

 

Česká kuchyně v moderním pojetí

        

Telecí sulc se šalotkovým vinaigrettem, salátkem z kořenové zeleninky a fenyklem

Krémový špenát s domácím bramborovým röstem a marinovaným pstruhem

Grilované kachní prso, kroketa z konfitovaných kachních stehen, pyré z červeného zelí, kedlubnové zelí, knedlíček

Ovocný knedlíček, domácí vanilková zmrzlina a čokoládová pěna

 

Zvěřinové degustační menu

        

Uzený pstruh s jablečno křenovým pyré a marinovanou karotkou

Zvěřinové ragů s domácím bramborovým röstem

Dančí hřbet s pastyňákovým pyré, čatní z cibule a ostružin a glazé z kořenové zeleniny

Variace taštiček s mákem, ořechy a tvarohem

Potřebujete poradit? Zjistit volný termín?
Zavolejte nám: +420 380 709 110
Holidaycheck:
Holidaycheck: 5.6 / 6
Tripadvisor:
Tripadvisor: 4.5 / 5
Seznam:
Seznam: 5 / 5
Google:
Google: 4.7 / 5